چرا احتمال آمدن ولادیمیر آلکنو به ایران کم است؟ /اختصاصی

ساخت وبلاگ
رائول لوزانو، سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان با نتایج ضعیفی که همراه ایران در مسابقات لیگ جهانی و المپیک ریو ۲۰۱۶ به دست آورد با توجه به پایان یافتن قرارداد وی تمایلی به ادامه همکاری با والیبال ایران را ندارد و ساز جدایی کوک کرده است.

اما با جلساتی که این مربی آرژانتینی با فدراسیون والیبال لهستان انجام داد و توافق شفاهی وی با مسئولان این تیم، موضوع سرمربی جدید تیم ملی والیبال داغ تر از پیش شد. در ابتدا نام‌هایی مانند پلامن کنستانتینوف و آندره‌آ آناستازی مطرح شد که در حال جدایی از تیم‌های خود هستند. البته آناستازی همان دو سال پیش شرایط خاصی برای قبول سرمربی گری ایران پیش پای فدراسیون والیبال گذاشته بود، که احتمال جایگزینی وی را پایین می‌آورد. پلامن کنستانتینوف نیز که درحال حاضر هدایت بلغارستان را برعهده دارد، کارنامه مناسبی در حد و اندازه سرمربی گری ایران را در اختیار ندارد.

استفان آنتیگا، نام دیگری است که با جدایی احتمالی وی از لهستان، می‌تواند جایگزین لوزانو شود. آنتیگا علیرغم سن نه چندان بالا، افتخارات درخور شان والیبال ایران در اختیار دارد و فوق العاده مربی آینده داری مشخص می‌شود. وی پس از قهرمانی جهان ۲۰۱۴ که همراه لهستان به مدال طلای مسابقات دست یافت، راه پسرفت را طی کرد تا از این سمت برکنار شود. ولی با نگاهی به گذشته متوجه می‌شویم تیم ملی والیبال کشورمان با توجه به مشکلات ساختاری، ظرفیت کار با مربیان کم تجربه و آینده دار را دارا نیست.

اما به تازگی در بین گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی والیبال کشورمان، نام ولادیمیر آلکنو به چشم می‌خورد. او توانست در سال ۲۰۱۲ همراه روسیه به قهرمانی المپیک ۲۰۱۲ دست یابد و بعد از آن نیز نتایج مناسبی با این تیم گرفت. اما دلایلی وجود دارد که آلکنو را به غیرممکن ترین گزینه جایگزینی لوزانو تبدیل می‌کند.

مسئولان فدراسیون والیبال روسیه پس از چهارمی‌تیم ملی کشورشان در المپیک ریو ۲۰۱۶، برای ادامه همکاری با آلکنو تمایل نشان دادند که ولادیمیر آلکنو دست رد به سینه آن‌ها زد. وی در این مورد گفت: «در حال حاضر روی تیم زنیت کازان تمرکز کرده ام و می‌خواهم برای مدتی از تیم ملی دور بمانم و در رده باشگاهی مربیگری کنم.»

همچنین نباید از جریاناتی که در سال ۲۰۱۴ میان سعید معروف و آلکنو اتفاق افتاد به راحتی گذشت. زمانی که معروف به زنیت کازان پیوست در بسیاری از مسابقات روی نیمکت این تیم بود. آلکنو دلیل این تصمیم را قامت کوتاه معروف و هماهنگ نبودن با سیستم تیم‌های روسی اعلام کرد. سعید معروف پس از یک فصل بازی در زنیت کازان گرچه به دو قهرمانی دست یافت اما از این تیم دیپورت شد و به ایران بازگشت. تصمیمات آلکنو معروف را از آمادگی خارج کرد و او هرگز نتوانست به فرم ایده آل خود بازگردد.

هچنین در حاشیه دیدار والیبال ایران روسیه در جام جهانی والیبال ۲۰۱۵، بعد از شکست کشورمان در ست نخست درگیری لفظی میان بازیکنان ایران و آلکنو صورت گرفت و صحبت‌هایی رد و بدل شد که حرفه ای نبود و البته بازتاب ویژه ای در رسانه‌های داخل و خارج داشت.

بنابراین به نظر نمی‌رسد آلکنو تمایلی به مربیگری ایران داشته باشد و بازیکنان نیز رابطه خوبی با این مربی روسی ندارند. فدراسیون والیبال نیز می‌تواند با عقب نشینی از مواضع خود با شرط‌های آناستازی موافقت کند و دوباره اشتباه کواچ و لوزانو را مرتکب نشود. با این شرایط و روندی که در تیم ملی وجود دارد، آینده خوبی در انتظار این رشته پرطرفدار نخواهد بود.

دنياي واليبال...
ما را در سایت دنياي واليبال دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sobhan5520a بازدید : 8 تاريخ : چهارشنبه 31 شهريور 1395 ساعت: 21:40